رغدة نائب المدير العام
عدد المساهمات : 15155 نقاط : 19773 تاريخ التسجيل : 10/10/2014 الموقع : لبنان
| موضوع: أصابع الجبنة المقلية الإثنين نوفمبر 17, 2014 3:12 pm | |
| أصابع الجبنة المقلية
المقادير: ½ كيلو جبنة رومي أو موتزاريلا مقطّعة على شكل أصابع 2 بيضة مخفوقة بالملح والفلفل الأسود ½ حزمة بقدونس مقطعة قطع صغيرة ثمرة فلفل أخضر مقطعة قطع صغيرة 2 كوب بقسماط مطحون 2 كوب زيت للتحمير كوب دقيق
الطريقة: 1- اخلطي البقسماط مع البقدونس والفلفل الأخضر كويس.
2- حطّي أصابع الجبنة في الدقيق وبعد كده في البيض، وبعدين في البقسماط، واضغطي بإيدك كويس على كل قطعة جبنة علشان تتماسك مع خليط البيض والبقسماط.
3- دخّليها التلاجة لمدة نصف ساعة، وبعد كده خرّجيها وحمّريها في الزيت لغاية لونها ما يبقى دهبي، وارفعيها على مناديل ورق علشان تتشرّب أي زيت موجود فيها.
4- رصّيها في أطباق التقديم، وقدّمي معاها سلطة خضراء أو سلطة زبادي أو كاتشب.. وبألف هنا وشفا.
| |
|
سعاد الادارة العامة
عدد المساهمات : 22227 نقاط : 30251 تاريخ التسجيل : 10/10/2014 الموقع : لبنان
| موضوع: رد: أصابع الجبنة المقلية الإثنين نوفمبر 17, 2014 5:53 pm | |
| | |
|
رغدة نائب المدير العام
عدد المساهمات : 15155 نقاط : 19773 تاريخ التسجيل : 10/10/2014 الموقع : لبنان
| موضوع: رد: أصابع الجبنة المقلية الثلاثاء نوفمبر 18, 2014 9:52 am | |
| | |
|
joulia المدير العام
عدد المساهمات : 11984 نقاط : 15820 تاريخ التسجيل : 11/10/2014 الموقع : لبنان
| موضوع: رد: أصابع الجبنة المقلية الثلاثاء يناير 20, 2015 10:33 pm | |
| | |
|
رغدة نائب المدير العام
عدد المساهمات : 15155 نقاط : 19773 تاريخ التسجيل : 10/10/2014 الموقع : لبنان
| موضوع: رد: أصابع الجبنة المقلية الأربعاء يناير 21, 2015 9:25 am | |
| | |
|
ليزا الادارة العامة
عدد المساهمات : 6546 نقاط : 8878 تاريخ التسجيل : 12/10/2014
| موضوع: رد: أصابع الجبنة المقلية الجمعة يناير 23, 2015 4:22 pm | |
| | |
|
هيلين المشرف العام
عدد المساهمات : 952 نقاط : 1034 تاريخ التسجيل : 10/10/2014 الموقع : لبنان
| موضوع: رد: أصابع الجبنة المقلية الجمعة يناير 23, 2015 6:46 pm | |
| | |
|